Αρχική Ανακοινώσεις Διήμερο Crowdhackathon με θέμα την υλοποίηση πρότυπης εφαρμογής κινητού τηλεφώνου (mobile app) για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής από τις καταναλωτικές συναλλαγές.
Διήμερο Crowdhackathon με θέμα την υλοποίηση πρότυπης εφαρμογής κινητού τηλεφώνου (mobile app) για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής από τις καταναλωτικές συναλλαγές. PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 20 Μάιος 2015 12:23

Στις 13 και 14 Ιουνίου 2015 η Crowdpolicy σε συνεργασία με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων - INNOVATHENS οργανώνουν διήμερο Crowdhackathon με θέμα την υλοποίηση πρότυπης εφαρμογής κινητού τηλεφώνου (mobile app) για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής από τις καταναλωτικές συναλλαγές.

Μπορείτε να δείτε το site της διοργάνωσης στο http://crowdhackathon.com/apodeiksi/

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ατομικά ή με την ομάδα τους να εγγραφούν μέσω της φόρμας https://www.eventora.com/el/Events/hackathon-apodei

Καλούμε προγραμματιστές, αναλυτές, designers, οικονομολόγους, business consultants, επαγγελματίες, φοιτητές ή οποιονδήποτε ενδιαφέρεται και μπορεί να συμβάλει ενεργά στην υλοποίηση της εφαρμογής, κάθε ηλικίας άνω των 18, να συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Μπορείτε να συμμετέχετε ως developers για υλοποίηση της εφαρμογής, μέντορες για υποστήριξη στην υλοποίηση, ως επιχειρήσεις για συμβουλευτική συμμετοχή ή ως στελέχη του δημοσίου τομέα. Στην σχετική φόρμα συμμετοχής διατίθεται 4 είδη εισιτηρίων.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις ανά ρόλο και ισχύει το μοντέλο first come first serve. Για την είσοδό σας απαιτείται να κάνετε εγγραφή.

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα εάν είστε σίγουροι οτι θα έρθετε, καθώς θα καταλάβετε τη θέση κάποιου που θέλει πραγματικά να συμμετέχει !

Πληροφορίες για το Crowdhackathon #apodeiksi

Το όνομα της διοργάνωσης είναι: Crowdhackathon #apodeiksi

Σχετικά αρχεία: