Αρχική Ανακοινώσεις Απολογισμός Ημερίδας ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ»
Απολογισμός Ημερίδας ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ» PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 27 Νοέμβριος 2015 10:17

«Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία Εντός Αθηνών» ήταν ο τίτλος της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ από το  Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων και στην οποία παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του έργου «ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ» - ενός ολοκληρωμένου προγράμματος με έμφαση στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τους συνεργατικούς σχηματισμούς επιχειρήσεων.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης αναπτύχθηκαν οι δράσεις του προγράμματος «ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ» και οι καλές πρακτικές που προέκυψαν από την υποστήριξη συνολικά 650 επιχειρήσεων στο πλαίσιο του έργου.

Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκαν τρία (3) θεματικά εργαστήρια με στόχο την ενημέρωση και καθοδήγηση των επιχειρηματιών στα ακόλουθα πεδία:

  1. Marketing και προώθηση πωλήσεων στην επιχείρηση
  2. Προγράμματα χρηματοδότησης επιχειρήσεων
  3. Εισαγωγή καινοτομίας στην επιχείρηση

Οι 142 συμμετέχοντες στην ημερίδα, κυρίως επιχειρηματίες, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τα θεματικά εργαστήρια στα οποία συμμετείχαν συνολικά 83 άτομα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γ. Καββαθάς, η Πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθήνας κα Μ. Λογοθέτη, ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Α. Περουλάκης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής κ. Π. Πατσαβός.

 

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης «Συμβουλευτική υποστήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον Δήμο Αθήνας σε θέματα επιχειρηματικότητας και συνεργασιών με σκοπό την ενίσχυση της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας» − «Εντός Αθηνών», υλοποιείται στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος «Έργο: Αθήνα» του Δήμου Αθηναίων και συγχρηματοδοτείται από τη Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Ε.Π. Αττική.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 27 Νοέμβριος 2015 10:23