Αρχική Ανακοινώσεις Συνάντηση ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και İSTESOB, την Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016, στην Θεσσαλονίκη
Συνάντηση ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και İSTESOB, την Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016, στην Θεσσαλονίκη PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 26 Απρίλιος 2016 15:06

Την Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ της Ένωσης Εμπορικών και Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων Κωνσταντινούπολης (İSTESOB), του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, και Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ),  και της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΟΒΣΘ).

Αντιπροσωπείες του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και της ΟΒΣΘ, με επικεφαλείς τους Προέδρους τους, κο Γιώργο Καββαθά και Ιωάννη Παπαργύρη, θα υποδεχτούν την αντιπροσωπεία της ISTESOB υπό τον Πρόεδρο της, κο Faik Yilmaz, με σκοπό την προώθηση της μεταξύ τους συνεργασίας και την υπογραφή σχετικών πρωτοκόλλων συνεργασίας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 27 Απριλίου του 2016 (18.00 – 20.00), στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου στη Θεσσαλονίκη (Κωλέττη 24, 5ος Όροφος).

Η συνάντηση αυτή εντάσσεται σε σειρά δράσεων του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για τη διερεύνηση, τη δημιουργία, και την ενίσχυση συνεργασιών και δικτύων με άλλες χώρες και φορείς, ιδίως μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σε θέματα και σημεία κοινού ενδιαφέροντος.