Αρχική Ανακοινώσεις Περί καταβολής της Β' δόσης για τις πληρωμές αμοιβών Προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας
Περί καταβολής της Β' δόσης για τις πληρωμές αμοιβών Προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2013 16:32

Σήμερα, 18/2/2013, το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, πραγματοποίησε επίσκεψη στην σχετική υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  (Ε.Υ.Δ Ε.Π.Α.Ν.Α.Δ).

Το φορέα εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και μέλος του Δ.Σ. του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, κ. Καββαθάς Γεώργιος,  ο υπεύθυνος συντονισμού του έργου κ. Μαραγκός Φώτης και  η γραμματέας συντονισμού του προγράμματος κα. Δαρμή Πηνελόπη. Στη συνάντηση παρίστανται  εκ μέρους των ωφελούμενων του Κεντρικού Τομέα, ο κ. Σούνιος Ευάγγελος, ο κ. Ζκέρης Φώτης, η κα. Τσιάμπα Φωτεινή και η κα. Ζώτο Φωτεινή.

Μετά από συζήτηση με την αρμόδια διεύθυνση  του Υπουργείου για την Κοινωφελή Εργασία, οι εκπρόσωποι του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ καθώς και οι ωφελούμενοι, ενημερώθηκαν από τον ίδιο τον διευθυντή της σχετικής Υπηρεσίας, ότι από τις 11/02/2013 ελέγχουν το φάκελο που κατέθεσε το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και ότι η καταβολή της Β΄ δόσης στο Δικαιούχο, με την οποία θα καλυφθούν οι αμοιβές των ωφελούμενων, θα γίνει έως τις 05/03/2013.

Οι ωφελούμενοι στο ενδιάμεσο, θα ενημερωθούν αντιστοίχως, για το πότε ο σχετικός φάκελος θα βρίσκεται πλέον στην υπόλογο υπάλληλο του Υπουργείου Εργασίας, υπεύθυνη για την παράδοση της επιταγής στο ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.