Αρχική Ανακοινώσεις Σχετικά με την καταβολή των μισθών των ωφελουμένων στην Περιφέρεια Ηπείρου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:
Σχετικά με την καταβολή των μισθών των ωφελουμένων στην Περιφέρεια Ηπείρου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα: PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2013 16:19

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Εργασίας σχετικά με το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για να γίνει η καταβολή των μισθών των ωφελουμένων, απαιτείται το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ να υποβάλλει προς την σχετική υπηρεσία του Υπουργείου, φάκελο με μια σειρά απαιτούμενα δικαιολογητικά έγγραφα. Ο φάκελος αυτός, αφού ελεγχθεί για την ακρίβεια και επάρκεια του από τον αρμόδιο υπάλληλο, υποβάλλεται στον Υπόλογο του, ο οποίος με την σειρά του υπογράφει και παραδίδει στο ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ την τραπεζική επιταγή. Η επιταγή αυτή κατατίθεται υποχρεωτικώς στην Τράπεζα της Ελλάδος όπου παραμένει για 2 ημέρες. (περίοδος βαλέρ). Μετά την πάροδο των 2 ημερών η επιταγή εκταμιεύεται στον Δικαιούχο Φορέα ο οποίος ακολούθως καταβάλλει άμεσα τους μισθούς στους ωφελούμενους. Η ίδια σχεδόν διαδικασία ακολουθείται για την εκταμίευση και των τριών (3) δόσεων (επιταγών πληρωμής) του Προγράμματος.

Ειδικότερα, για την Περιφέρεια Ηπείρου θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο φάκελος των δικαιολογητικών για τα Ιωάννινα και την Άρτα κατατέθηκαν στο Υπουργείο στις 12/02/2013 και ο φάκελος για την Θεσπρωτία κατατέθηκε στις 15/02/2013. Αυτή τη στιγμή η όλη διαδικασία βρίσκεται στην αρμόδια υπάλληλο και το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ αναμένει την ειδοποίηση του υπολόγου για να παραλάβει την επιταγή της Α΄ δόσης.

Η Υπηρεσία μας επικοινωνεί καθημερινά με τις σχετικές υπηρεσίες και για οποιοδήποτε νέο που αφορά τις πληρωμές, θα ενημερωθείτε είτε με αντίστοιχο σχετικό δελτίο, είτε με γραπτό μήνυμα.