Αρχική Ανακοινώσεις ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Σεμινάριο ενδυνάμωσης και αναβάθμισης προσόντων γυναικών αυτοαπασχολούμενων και μικρων επιχειρηματιών
ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Σεμινάριο ενδυνάμωσης και αναβάθμισης προσόντων γυναικών αυτοαπασχολούμενων και μικρων επιχειρηματιών PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2013 00:00

Το Γραφείο Ισότητας ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ υλοποιεί σεμινάρια / εργαστήρια (work – shops) ενδυνάμωσης και αναβάθμισης προσόντων των γυναικών σε όλη την Ελλάδα.Το Έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Διοικητική Μεταρρύθμιση) και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και εθνικούς πόρους.

Η συγκεκριμένη σειρά Σεμιναρίων απευθύνεται ως επί το πλείστον σε γυναίκες- μέλη συνδικαλιστικών οργάνων, των κλάδων της μεταποίησης, των υπηρεσιών και του εμπορίου, αλλά και σε αυτοαπασχολούμενες και επιχειρηματίες  των συγκεκριμένων κλάδων που δεν δραστηριοποιούνται συνδικαλιστικά.

Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι 10 ώρες και θα πραγματοποιηθούν σε 2 πεντάωρα σεμινάρια/εργαστήρια. Η συμμετοχή σε αυτά θα είναι δωρεάν.

 

Στα Ιωάννινα το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 (ώρες 16:00 έως 21:00) & την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 (ώρες 10:00 έως 15:00), στο παράρτημα Ηπείρου ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, στα Ιωάννινα, 2ο χιλ. Πανεπιστημίου-Ιωαννίνων, Τ.Κ. 455 00.

 

Τα θεματικά αντικείμενα των σεμιναρίων/εργαστηρίων αυτών είναι:

  1. Ισχύουσες πολιτικές για την Ισότητα των Φύλων σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο
  2. Γυναικεία Επιχειρηματικότητα
  3. Συμφιλίωση ιδιωτικής – οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής
  4. Γυναίκες και Κέντρα Λήψης Αποφάσεων
  5. Τεχνικές ανάπτυξης και ενίσχυσης επικοινωνιακών δεξιοτήτων των γυναικών

Ο αριθμός των συμμετεχουσών σε κάθε σεμινάριο/εργαστήριο θα κυμανθεί στα 15 με 20  άτομα γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Γραφείου Ισότητας ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ (www.isotita.imegsevee.gr).