Αρχική Ανακοινώσεις Ημερίδα ΕΕΑ & ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ με θέμα: «Υπηρεσίες για την υποστήριξη της καινοτομίας και των συνεργασιών των μικρών επιχειρήσεων»
Ημερίδα ΕΕΑ & ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ με θέμα: «Υπηρεσίες για την υποστήριξη της καινοτομίας και των συνεργασιών των μικρών επιχειρήσεων» PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2013 13:05

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) ημερίδα την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, 17:00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών , Πανεπιστημίου 44 , 2ος όροφος , Αθήνα.Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 210 3380279 ή στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ,   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Στόχος της Ημερίδας είναι  η ευρύτερη ενημέρωση των μελών του ΕΕΑ σε θέματα υποστήριξης καινοτομίας και εκκόλαψης συνεργατικών σχηματισμών .

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν:

  • Προτάσεις  για μια νέα  στρατηγική καινοτομίας και  συνεργασιών του ΕΕΑ για τις  ΜμΕ
  • Η στρατηγική και το  πρόγραμμα της ΓΣΕΒΕΕ για την  ενίσχυση της καινοτομίας και των συνεργασιών στις μικρές επιχειρήσεις
  • Οι τρόποι μεταφοράς τεχνολογίας και καινοτομίας στις μικρές επιχειρήσεις  από την ΠΡΑΞΗ –HELP FORWARD Network
  • Το  νέο πρόγραμμα HORIZON 2020 της Ε.Ε. για τις ΜΜΕ από το ΕΕΑ ( Εθνικό Σημείο Επαφής για τις ΜμΕ στο 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας και Τεχνολογικής  Ανάπτυξης & το HORIZON 2020 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής)
  • Παρουσίαση του προγράμματος  Επιμόρφωσης του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στην Καινοτομία & τους Συνεργατικούς Σχηματισμούς

Σχετικά αρχεία: