Αρχική Ανακοινώσεις Επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα «Καινοτομία και Νέες Μορφές Συνεργασίας σε Μικρές Επιχειρήσεις», Λάρισα
Επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα «Καινοτομία και Νέες Μορφές Συνεργασίας σε Μικρές Επιχειρήσεις», Λάρισα PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 07 Νοέμβριος 2013 13:55

Η Μονάδα Καινοτομίας και Συνεργατικών Σχηματισμών ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ υλοποιεί επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα «Καινοτομία και Νέες Μορφές Συνεργασίας σε Μικρές Επιχειρήσεις», σε όλη την Ελλάδα. Η υλοποίηση των σεμιναρίων πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις για την ενίσχυση του ρόλου της καινοτομίας και των μορφών συνεργασίας στις μικρές επιχειρήσεις» (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού) και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και εθνικούς πόρους. Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι 8 ώρες και θα πραγματοποιηθούν σε 2 τετράωρα σεμινάρια. Η συμμετοχή σε αυτά θα είναι δωρεάν.

Στη Λάρισα το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 (ώρες 17.00  έως 21.00) & Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 (ώρες 09.00 έως 13.00), στο παράρτημα Θεσσαλίας ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, στηΛάρισα, Καστοριάς 2α, Τ.Κ. 413 35.

Το θεματικό αντικείμενο του σεμιναρίου περιλαμβάνει:

Πρώτο Μέρος: Διαχείριση Καινοτομίας

  • –  Εισαγωγή στην Καινοτομία
  • –  Διαχείριση Καινοτομίας στις Μικρές Επιχειρήσεις: Εργαλεία και Δεξιότητες
  • –  Ανάπτυξη και Εφαρμογή της Καινοτομίας στις μικρές επιχειρήσεις
  • –  Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα

Δεύτερο Μέρος: Διαχείριση Συνεργασιών

  • –  Καινοτομία ως Στρατηγική
  • –  Θεωρητική και Πρακτική Κατανόηση των Συνεργατικών Σχηματισμών
  • –  Κύκλοι Ανάπτυξης Συνεργατικών Σχηματισμών και διαμόρφωση δραστηριοτήτων
  • –  Μορφές Συνεργατικών Σχηματισμών και Στρατηγική Ανάπτυξη

Ο αριθμός των συμμετεχόντων σε κάθε σεμινάριο θα κυμανθεί στα 15 με 20 άτομα και γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχετικά αρχεία:

Για τις αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες: Παράρτημα Θεσσαλίας ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, στη Λάρισα, Καστοριάς 2α, 413 35, Τηλ.: 2410-579876-7-8, Φαξ: 2410-579878, email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να έρθουν σε επικοινωνία με Στελέχη της Μονάδας Καινοτομίας και Συνεργατικών Σχηματισμών, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2108846852-326, καθώς και στο e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.