Αρχική Ανακοινώσεις Διεθνής Ημερίδα ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ με θέμα: «Οι Επιπτώσεις των Μεγάλων Εμπορικών Κέντρων στη Λειτουργία των Τοπικών Αγορών»
Διεθνής Ημερίδα ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ με θέμα: «Οι Επιπτώσεις των Μεγάλων Εμπορικών Κέντρων στη Λειτουργία των Τοπικών Αγορών» PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 16:18

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Οι επιπτώσεις των μεγάλων εμπορικών κέντρων στη λειτουργία των τοπικών αγορών». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 11:30 π.μ., στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ, Αριστοτέλους 46, Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 210 8846852 (εσωτ. 307 και 308) ή στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Η Ημερίδα διοργανώνεται με αφορμή την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της μελέτης «Η πολιτική για τα εμπορικά κέντρα στην Ευρώπη και την Ελλάδα».

Σχετικά αρχεία: