Αρχική Ανακοινώσεις Επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα «Καινοτομία και Νέες Μορφές Συνεργασίας σε Μικρές Επιχειρήσεις, Ηράκλειο Κρήτης
Επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα «Καινοτομία και Νέες Μορφές Συνεργασίας σε Μικρές Επιχειρήσεις, Ηράκλειο Κρήτης PDF Εκτύπωση E-mail

Η Μονάδα Καινοτομίας και Συνεργατικών Σχηματισμών ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ υλοποιεί επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα «Καινοτομία και Νέες Μορφές Συνεργασίας σε Μικρές Επιχειρήσεις», σε όλη την Ελλάδα. Η υλοποίηση των σεμιναρίων πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις για την ενίσχυση του ρόλου της καινοτομίας και των μορφών συνεργασίας στις μικρές επιχειρήσεις» (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού) και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και εθνικούς πόρους. Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι 8 ώρες και θα πραγματοποιηθούν σε 2 τετράωρα σεμινάρια. Η συμμετοχή σε αυτά θα είναι δωρεάν.

Στο Ηράκλειο, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 03 Νοεμβρίου 2014 (ώρες 16.00  έως 20.00) & την Τρίτη 04 Νοεμβρίου 2014 (ώρες 15.00 έως 19.00), στο Παράρτημα Κρήτης ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, Βασιλείου Πατρικίου 11, ΤΚ 714 09, Ηράκλειο Κρήτης.

Το θεματικό αντικείμενο των σεμιναρίων περιλαμβάνει:

Πρώτο Μέρος: Διαχείριση Καινοτομίας
  • Εισαγωγή στη Καινοτομία
  • Διαχείριση Καινοτομίας στις Μικρές Επιχειρήσεις: Εργαλεία και Δεξιότητες
  • Ανάπτυξη και Εφαρμογή της Καινοτομίας στις μικρές επιχειρήσεις
  • Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα

Δεύτερο Μέρος: Διαχείριση Συνεργασιών

  • Καινοτομία ως Στρατηγική
  • Θεωρητική και Πρακτική Κατανόηση των Συνεργατικών Σχηματισμών
  • Κύκλοι Ανάπτυξης Συνεργατικών Σχηματισμών και διαμόρφωση δραστηριοτήτων
  • Μορφές Συνεργατικών Σχηματισμών και Στρατηγική Ανάπτυξη.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων σε κάθε σεμινάριο θα κυμανθεί στα 15 με 20 άτομα και για τον σκοπό αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχετικά αρχεία:

Για αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες: Παράρτημα Κρήτης ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, στο Ηράκλειο, Βασιλείου Πατρικίου 11, ΤΚ 714 09, Τηλ.: 2810-361040, Φαξ: 2810-361150, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης είτε να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του έργου: www.kainotomia.imegsevee.gr είτε να έρθουν σε επικοινωνία με τα στελέχη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2108846852-326, καθώς και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

* H συμμετοχή στο σεμινάριο προϋποθέτει υποχρεωτικά την συμπλήρωση όλων των πεδίων της αίτησης.