Αρχική Ανακοινώσεις Ημερίδα με θέμα «Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητα Δήμου Αθηναίων: Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις»
Ημερίδα με θέμα «Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητα Δήμου Αθηναίων: Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις» PDF Εκτύπωση E-mail

Tο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί στην 1η ημερίδα ενημέρωσης του επιχειρηματικού κοινού, την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 15:30, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, 10679 Αθήνα, αμφιθέατρο «Α. Τρίτσης»).

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστούν οι προσφερόμενες από το Κέντρο υπηρεσίες υποστήριξης των επιχειρήσεων καθώς και τα αποτελέσματα από τις πρώτες μελέτες και έρευνες που ολοκληρώθηκαν και αφορούν την επιχειρηματικότητα στην Αθήνα. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την συμμετοχή σας στη γραμματεία του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας, στην κα Μαριάννα Κωνσταντέλλου στο τηλέφωνο 211-1077600 ή συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής εδώ.

Η δημιουργία και η λειτουργία του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας εντάσσεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα Έργο Αθήνα της ΕΑΤΑ.

Σχετικά αρχεία: