Αρχική Ανακοινώσεις Σεμινάριο ενδυνάμωσης και αναβάθμισης προσόντων γυναικών αυτοαπασχολούμενων και μικρών επιχειρηματιών – Σουφλί 06 & 07 Δεκεμβρίου 2014
Σεμινάριο ενδυνάμωσης και αναβάθμισης προσόντων γυναικών αυτοαπασχολούμενων και μικρών επιχειρηματιών – Σουφλί 06 & 07 Δεκεμβρίου 2014 PDF Εκτύπωση E-mail

Το Γραφείο Ισότητας ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ υλοποιεί σεμινάρια / εργαστήρια (work – shops) ενδυνάμωσης και αναβάθμισης προσόντων των γυναικών σε όλη την Ελλάδα. Το Έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Διοικητική Μεταρρύθμιση) και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και εθνικούς πόρους. Η συγκεκριμένη σειρά Σεμιναρίων απευθύνεται ως επί το πλείστον σε γυναίκες- μέλη συνδικαλιστικών οργάνων, των κλάδων της μεταποίησης, των υπηρεσιών και του εμπορίου, αλλά και σε αυτοαπασχολούμενες και επιχειρηματίες  των συγκεκριμένων κλάδων που δεν δραστηριοποιούνται συνδικαλιστικά.

Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι 10 ώρες και πραγματοποιούνται σε 2 πεντάωρα σεμινάρια/εργαστήρια. Η συμμετοχή σε αυτά είναι δωρεάν.

Στο Σουφλί το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2014 (ώρες 16:00 έως 21:00) & την Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2014 (ώρες 10:00 έως 15:00), στα Γραφεία της Ένωσης Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ορεστιάδας, Αγίων Θεοδώρων 184, τηλέφωνο25520-22763.

Τα θεματικά αντικείμενα των σεμιναρίων/εργαστηρίων αυτών είναι:

- Ισχύουσες πολιτικές για την Ισότητα των Φύλων σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο

- Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

- Συμφιλίωση ιδιωτικής – οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής

- Γυναίκες και Κέντρα Λήψης Αποφάσεων

- Τεχνικές ανάπτυξης και ενίσχυσης επικοινωνιακών δεξιοτήτων των γυναικών

Σχετικά αρχεία: