Αρχική Δελτία Τύπου ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ "Ενεργοποίηση Επιχειρηματικών Διαδρομών στο Δήμο της Αθήνας" από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στις 27 & 28 Νοεμβρίου 2015
"Ενεργοποίηση Επιχειρηματικών Διαδρομών στο Δήμο της Αθήνας" από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στις 27 & 28 Νοεμβρίου 2015 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 26 Νοέμβριος 2015 15:47
Το  Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ μέσω του προγράμματος «ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ» πραγματοποιεί Διήμερο ενεργοποίησης τεσσάρων (4) επιχειρηματικών διαδρομών στο Δήμο της Αθήνας, στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2015 και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν.
 
Το πρόγραμμα των επιχειρηματικών διαδρομών έχει διαμορφωθεί ως εξής:
 
Παρασκευή 27/11/2015 - Ώρα 12:00
Σημείο συνάντησης: Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο   
Το κέντρο των επαγγελματικών Εξοπλισμών
Ταξιδεύοντας στην εξέλιξη της επιχειρηματικότητας
Παρασκευή 27/11/2015 - Ώρα 18:00 
Σημείο συνάντησης: Εθνική Βιβλιοθήκη    
 Ο Κύκλος του Βιβλίου
From book to Facebook
Παρασκευή 27/11/2015 - Ώρα 19:30
Σημείο συνάντησης: Πλατεία Κάνιγγος     
Οι δρόμοι της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας
Με ή χωρίς καλώδιο;
Σάββατο 28/11/2015 - Ώρα 17:00
Σημείο συνάντησης: Πλατεία Κυψέλης   
 Κυψέλη Τέχνης και Πολιτισμού
Δημιουργία και φώς
 
Περιηγηθείτε μαζί μας σε τρεις ιστορικές γειτονιές της Αθήνας για να ανακαλύψετε, την επιχειρηματική δυναμική τους. Στην Κυψέλη της Τέχνης και του Πολιτισμού, στα Εξάρχεια για το βιβλίο και την τεχνολογία και στην Ομόνοια όπου θα βρείτε τα πάντα για τον σύγχρονο επαγγελματία! 
 
Οι συμμετέχοντες στη διήμερη δράση ενεργοποίησης, θα έχουν την ευκαιρία να ανατρέξουν στην ιστορία της πόλης αλλά και της εξέλιξης του επιχειρείν σε αυτήν μέσα από ιστορικές δραστηριότητες  και να γίνουν αρωγοί της ανάδειξης της επιχειρηματικότητας στο κέντρο της Αθήνας.
 
Πληροφορίες για τις επιχειρηματικές διαδρομές: 
 
 
Η δράση αποτελεί μέρος του έργου «Συμβουλευτική υποστήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον Δήμο Αθήνας σε θέματα επιχειρηματικότητας και συνεργασιών με σκοπό την ενίσχυση της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας» − «Εντός Αθηνών», υλοποιείται στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος «Έργο: Αθήνα» του Δήμου Αθηναίων και συγχρηματοδοτείται από τη Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Ε.Π. Αττική.