Αρχική Ολοκληρώθηκαν Διευκρίνιση αναφορικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (αρ. 3355/15-2-2012) για την Έκδοση Ενημερωτικών Εντύπων Δημοσιότητας της Πράξης «Προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης για το ανθρώπινο δυναμικό της μικρής επιχείρησης ΑΠ 7 -8 - 9»

Προσκλήσεις - Διαγωνισμοί

Διευκρίνιση αναφορικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (αρ. 3355/15-2-2012) για την Έκδοση Ενημερωτικών Εντύπων Δημοσιότητας της Πράξης «Προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης για το ανθρώπινο δυναμικό της μικρής επιχείρησης ΑΠ 7 -8 - 9» PDF Εκτύπωση E-mail

Διευκρινίζουμε ότι η προσφορά του κάθε υποψήφιου θα πρέπει να περιλαμβάνει πρόταση ενός (1) τουλάχιστον σχεδίου μόνο για την αφίσα και όχι για όλα τα έντυπα δημοσιότητας. Πρόθεση του φορέα είναι να γίνει εφαρμογή του σχεδίου της αφίσας και στα υπόλοιπα έντυπα δημοσιότητας (ενημερωτικό μονόφυλλο, σελιδοδείκτη και τρίπτυχο ενημερωτικό έντυπο). Στο  εν λόγω σχέδιο αφίσας απαιτείται η προσθήκη των λογοτύπων του φορέα και του επιχειρησιακού προγράμματος σε τετραχρωμία.

Να ληφθεί επίσης υπόψη ότι καθώς πρόθεση του φορέα είναι να υπάρξει και επικοινωνιακή προσέγγιση του έργου ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να προτείνει και ένα σλόγκαν σχετικό με το έργο υλοποίησης.

Σχετικά αρχεία: