Αρχική Ολοκληρώθηκαν Πραγματοποίηση στην Κέρκυρα στις 20 & 21 Απριλίου 2013 του 1ου Περιφερειακού Σεμιναρίου ενδυνάμωσης και αναβάθμισης προσόντων των γυναικών αυτοαπασχολουμένων και επιχειρηματιών μικρών επιχειρήσεων

Προσκλήσεις - Διαγωνισμοί

Πραγματοποίηση στην Κέρκυρα στις 20 & 21 Απριλίου 2013 του 1ου Περιφερειακού Σεμιναρίου ενδυνάμωσης και αναβάθμισης προσόντων των γυναικών αυτοαπασχολουμένων και επιχειρηματιών μικρών επιχειρήσεων PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 04 Απρίλιος 2013 11:41

Το Γραφείο Ισότητας ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ θα υλοποιήσει σεμινάρια / εργαστήρια (work – shops) ενδυνάμωσης και αναβάθμισης προσόντων των γυναικών σε όλη την Ελλάδα. Το Έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Διοικητική Μεταρρύθμιση) και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και εθνικούς πόρους. Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι 10 ώρες και θα πραγματοποιηθούν σε 2 πεντάωρα σεμινάρια/εργαστήρια. Η συμμετοχή σε αυτά θα είναι δωρεάν.

Στην Κέρκυρα το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 (ώρες 16:00 έως 21:00)  & Κυριακή 21 Απριλίου 2013 (ώρες 12:00 έως 17:00), στο κτήριο της Ο.Ε.Β.Ε.Κέρκυρας (Πλατεία Ηρώων Κυπριακού Αγώνα 19 – Πλακάδα Αγίου Σπυρίδωνος).

 

Τα θεματικά αντικείμενα των σεμιναρίων/εργαστηρίων αυτών είναι:

 

  1. Ισχύουσες πολιτικές για την Ισότητα των Φύλων σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο
  2. Γυναικεία Επιχειρηματικότητα
  3. Συμφιλίωση ιδιωτικής – οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής
  4. Γυναίκες και Κέντρα Λήψης Αποφάσεων
  5. Τεχνικές ανάπτυξης και ενίσχυσης επικοινωνιακών δεξιοτήτων των γυναικών

Ο αριθμός των συμμετεχουσών σε κάθε σεμινάριο/εργαστήριο θα κυμανθεί στα 15 με 20  άτομα γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αποστολή των αιτήσεων, το αργότερο οκτώ (8) ημέρες πριν την έναρξη κάθε σεμιναρίου.

Σχετικά αρχεία: