Αρχική Ολοκληρώθηκαν Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκπόνηση μελέτης καταγραφής εφαρμογών καινοτομίας σε μικρές επιχειρήσεις

Προσκλήσεις - Διαγωνισμοί

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκπόνηση μελέτης καταγραφής εφαρμογών καινοτομίας σε μικρές επιχειρήσεις PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2013 00:00

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκπόνηση μελέτης καταγραφής εφαρμογών τεχνολογικής, οργανωτικής και χρηματοδοτικής καινοτομίας σε μικρές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο του Υποέργου 4 «Εφαρμογή δράσεων υποστήριξης των μικρών επιχειρήσεων σε θέματα καινοτομίας και μορφών συνεργασίας» της Πράξης με τίτλο «Δράσεις για την ενίσχυση του ρόλου της καινοτομίας και των μορφών συνεργασίας στις μικρές επιχειρήσεις».

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων: Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μέχρι 15 Νοεμβρίου 2013.

Χρηματοδότηση: Η Πράξη με τίτλο «Δράσεις για την ενίσχυση του ρόλου της καινοτομίας και των μορφών συνεργασίας στις μικρές επιχειρήσεις» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.)  στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Σχετικά αρχεία: