Αρχική Ολοκληρώθηκαν ΠΑΡΑΤΑΣΗ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ωφελούμενες επιχειρήσεις, για την συμμετοχή τους σε πιλοτική εφαρμογή προγράμματος mentoring.

Προσκλήσεις - Διαγωνισμοί

ΠΑΡΑΤΑΣΗ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ωφελούμενες επιχειρήσεις, για την συμμετοχή τους σε πιλοτική εφαρμογή προγράμματος mentoring. PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 19 Μάρτιος 2014 12:39

Παράταση υποβολής αιτήσεων έως 30 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις για να συμμετάσχουν σε πιλοτική εφαρμογή προγράμματος mentoring στην Περιφέρεια Αττικής και να ωφεληθούν από τις παρεχόμενες  υπηρεσίες μεντόρων, στο πλαίσιο της πράξης «Δίκτυο Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας για τις μικρές επιχειρήσεις» του Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού»

Είδος Παρεχομένων Υπηρεσιών: Δωρεάν παρεχόμενες υπηρεσίες mentoring και καθοδήγησης από έμπειρους μέντορες, διάρκειας 9 τουλάχιστον μηνών σε πολλαπλά θεματικά πεδία.

Καταληκτική ημερομηνία: 30 Σεπτεμβρίου 2014

Χρηματοδότηση: Η πράξη «Δίκτυο Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας για τις μικρές επιχειρήσεις» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού».

Σχετικά αρχεία: