Αρχική Ολοκληρώθηκαν ΠΑΡΑΤΑΣΗ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή μεντόρων/συμβούλων στην πιλοτική εφαρμογή προγράμματος mentoring μικρών επιχειρήσεων του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

Προσκλήσεις - Διαγωνισμοί

ΠΑΡΑΤΑΣΗ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή μεντόρων/συμβούλων στην πιλοτική εφαρμογή προγράμματος mentoring μικρών επιχειρήσεων του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ. PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 19 Μάρτιος 2014 12:52

Παράταση υποβολής αιτήσεων έως 10 Ιουνίου 2014

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποψηφίους μέντορες/συμβούλους, που θα παρέχουν με αμοιβή υπηρεσίες mentoring διάρκειας τουλάχιστον 9 μηνών προς μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο πιλοτικής εφαρμογής προγράμματος mentoring στην Περιφέρεια Αττικής, που εντάσσεται στην πράξη «Δίκτυο Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας για τις μικρές επιχειρήσεις» του Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού»

Είδος Παρεχομένων Υπηρεσιών: Παρεχόμενες υπηρεσίες mentoring και καθοδήγησης προς μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Αττικής,  διάρκειας 9 τουλάχιστον μηνών σε πολλαπλά θεματικά πεδία, έναντι αμοιβής.

Καταληκτική ημερομηνία: 10 Ιουνίου 2014

Χρηματοδότηση: Η πράξη «Δίκτυο Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας για τις μικρές επιχειρήσεις» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού».

Σχετικά αρχεία: