Αρχική Ολοκληρώθηκαν Πρόσκληση για αναζήτηση προσφορών για την πραγματοποίηση επιχειρηματικής επίσκεψης στη Νυρεμβέργη, Γερμανία

Προσκλήσεις - Διαγωνισμοί

Πρόσκληση για αναζήτηση προσφορών για την πραγματοποίηση επιχειρηματικής επίσκεψης στη Νυρεμβέργη, Γερμανία PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 05 Μάρτιος 2015 11:06

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Δράσεις για την ενίσχυση του ρόλου της καινοτομίας και των μορφών συνεργασίας στις μικρές επιχειρήσεις», αναζητά προσφορές για την πραγματοποίηση επιχειρηματικής επίσκεψης (στη Διεθνή Έκθεση EuropeanCoatingsShow2015) στη Νυρεμβέργη, Γερμανία.

Οι προδιαγραφές του ταξιδίου είναι:

  • Αεροπορικά εισιτήρια 2 ατόμων από Αθήνα-Νυρεμβέργη (μετ’ επιστροφής),
  • Διαμονή 2 ατόμων για 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο κατηγορίας 3*  σε κοντινή απόσταση ( κατά προτίμηση έως 4 χιλιόμετρα) από το κέντρο της πόλης.
  • Ημερομηνία αναχώρησης: 20/04/2015 σχετικά μεσημεριανή ώρα
  • Ημερομηνία επιστροφής: 23/04/2015 σχετικά μεσημεριανή ώρα
  • Διανυκτερεύσεις: 20/04 – 21/04 – 22/04.

Οι προσφορές θα περιλαμβάνουν τόσο τις ακριβείς προτάσεις για μετακίνηση και διαμονή, βάσει των ως άνω προδιαγραφών, όσο και την προσφερόμενη τιμή, μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά  στο  e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   ή μέσω φαξ  στο 210 8846853.

Σχετικά αρχεία: